пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Гастрономічні пилки: конструкція, види, виробники Гастрономічні пилки: конструкція, види, виробники
18.03.2015

Гастрономічні пили призначені для розпилювання кісток, заморожених м'ясних брикетів, великих блокових шматків м'яса, а також оброблення риби та рибних напівфабрикатів.

Професійний наплитний посуд: каструлі та сковороди Професійний наплитний посуд: каструлі та сковороди
05.03.2015

Професійний посуд має бути розрахований на важкі умови експлуатації, тому він виготовляється в основному з металу. Вироби зі скла або кераміки зустрічаються на професійній кухні дуже рідко. Як правило, їх використовують з дозволу шеф-кухаря та для певних спеціальних цілей.

Професійні ножі Професійні ножі
05.03.2015

Одним із найнеобхідніших інструментів у закладах громадського харчування є ножі. Види ножів, які необхідні для роботи на професійній кухні, визначає меню закладу. Вибір ножів краще довірити кухареві.

Кухонне начиння – необхідні дрібниці Кухонне начиння – необхідні дрібниці
05.03.2015

Кухонне начиння потрібне на будь-якій професійній кухні. Вона використовується під час приготування будь-яких страв для змішування, варіння, подрібнення продуктів та суттєво полегшує роботу кухаря.

Настільний посуд, предмети сервірування та скло для ресторану Настільний посуд, предмети сервірування та скло для ресторану
05.03.2015

Настільний посуд важливий для створення атмосфери ресторану, його індивідуальності, і, зрештою, для його успішності. На думку деяких експертів, правильний вибір тарілок збільшує продаж ресторану до 25% без будь-яких додаткових операційних змін.

Барне обладнання та інвентар для бару Барне обладнання та інвентар для бару
28.08.2018

Для успішної роботи бару потрібна правильна організація підсобної зони, де бармен виконує основні операції з напоями. Барна стійка не тільки повинна виглядати добре, але і бути зручною для бармена.

М'ясорубки: конструкція, види, вибір, правила експлуатації та виробники М'ясорубки: конструкція, види, вибір, правила експлуатації та виробники
05.03.2015

М'ясорубка (meat grinder, meat chopper, meat mincer) давно стала незамінним інструментом на будь-якій професійній кухні. Вона використовується для приготування фаршу з м'ясної та рибної сировини, подрібнення морепродуктів, нарізки тіста для локшини та спагетті.

Коно-піца – спосіб збагатитися! Коно-піца – спосіб збагатитися!
18.03.2015

Коно-піца (конусна піца, піца в конусі, cono-pizza, konopizza) з'явилася зовсім недавно, і вже встигла стати однією з наймодніших страв у сегменті фаст-фуду. Її основою є стаканчик з тіста у вигляді конуса, який заповнюють різноманітними солодкими чи солоними начинками та запікають у конвекційній або ротаційній печі.

Професійні соковитискачі Професійні соковитискачі
15.11.2016

Професійні соковижималки розраховані на велике навантаження в порівнянні з побутовими і при цьому мають більшу надійність і міцність, великий час експлуатації. Всі деталі виготовляються із виключно міцних матеріалів, включаючи нержавіючу сталь, а двигуни розраховані на тривалу безперервну роботу.

Хліборізки – види, переваги, виробники Хліборізки – види, переваги, виробники
05.03.2015

Хліборізки (хліборізальні машини, bread slicers, bread slicing machines) використовуються в кафе, ресторанах, фаст-фудах, пекарнях та їдальнях для швидкого та акуратного нарізування різних видів хліба порційними скибочками.

Овочемийні машини – види та виробники Овочемийні машини – види та виробники
05.03.2015

Овощемийні машини (vegetable washers, vegetable washing machines) призначені для миття овочів, фруктів та зелені. Вони застосовуються в закладах громадського харчування, де протягом дня готується багато овочевих або фруктових страв.

Фаршемішалки: конструкція, принцип роботи, види, вибір та виробники Фаршемішалки: конструкція, принцип роботи, види, вибір та виробники
05.03.2015

Фаршемішалки використовуються для перемішування м'ясного або рибного фаршу, овочевих сумішей, сиру та інших в'язких чи пастоподібних продуктів до однорідного стану. Вони широко застосовуються на м'ясопереробних підприємствах, м'ясних та ковбасних цехах, фабриках-кухнях, молокопереробних виробництвах, консервних заводах, у супермаркетах та гіпермаркетах, у закладах східної кухні та чебуречних з високою прохідністю.