За останні роки переваги пароконвектомату встигли оцінити багато кухарів. Але, на жаль, великі розміри обладнання не дозволяли використовувати його максимально ефективно на маленьких кухнях.
Фризери для м'якого морозива (молочних коктейлів) - пристрої для приготування відповідного продукту шляхом одночасного перемішування, насичення повітрям, заморожування попередньо підготовленої (з сухої) рідкої суміші та температурою на виході від -4 до -8°С.
Професійне обладнання Liebherr виробляється виключно на заводі в Австрії - це гарантує високу якість складання, безперебійну роботу, економічність та надійність.
Історія побутової техніки Kuppersbusch почалася понад 130 років тому в Німеччині, коли Фрідріх Кюпперсбуш запустив у виробництво печі та плити, що працюють на вугіллі. 
Практика показує – перше, чим цікавляться кулінари та гурмани – нові цікаві рецепти. У лінії "Брайт" куховарська книга відображена в опції "Кулінарний гід".
Компанія KÜPPERSBUSCH бере участь у конкурсах дизайну з 1993 року. У статті наведено лише частину із 39 нагород за дизайн
Японською це означає «супер обігрів».
Завдяки системі повітрообміну повітря з приміщення ефективно видаляється і замінюється свіжим. Режим витяжки та подачі свіжого повітря може використовуватися як з режимами охолодження/нагріву, так і для повітрообміну.
Перевага інвенторної системи з кількома внутрішніми блоками
Кондиціонери в будинку досі вважаються символом спроможності господарів – використовувати цей прилад у побутових цілях тривалий час вважалося ознакою буржуазності.
Шокове охолодження – швидке зниження температури продукту чи страви до +3ºC чи нижче у спеціальному холодильному устаткуванні – бласт-чиллері (шафі шокового охолодження). Шокова заморозка передбачає швидке заморожування продукту або страви шляхом зниження його температури до -18ºC або нижче у шок-фризері (шафі шокової заморозки).