Пароконвектомат — універсальний тепловий агрегат, що поєднує у своїй конструкції відразу два види обладнання — пароварочний апарат і конвекційну шафу. Він дозволяє кухареві застосовувати практично всі способи теплової обробки продуктів: смаження, гасіння, запікання, випікання, варіння і т.д.
Cook&Chill («приготувати та охолодити») – нова технологія з приготування та зберігання продукції із застосуванням пароконвектоматів та шаф швидкісного
За останні роки переваги пароконвектомату встигли оцінити багато кухарів. Але, на жаль, великі розміри обладнання не дозволяли використовувати його максимально ефективно на маленьких кухнях.
Фризери для м'якого морозива (молочних коктейлів) - пристрої для приготування відповідного продукту шляхом одночасного перемішування, насичення повітрям, заморожування попередньо підготовленої (з сухої) рідкої суміші та температурою на виході від -4 до -8°С.
Професійне обладнання Liebherr виробляється виключно на заводі в Австрії - це гарантує високу якість складання, безперебійну роботу, економічність та надійність.
Історія побутової техніки Kuppersbusch почалася понад 130 років тому в Німеччині, коли Фрідріх Кюпперсбуш запустив у виробництво печі та плити, що працюють на вугіллі.
Практика показує – перше, чим цікавляться кулінари та гурмани – нові цікаві рецепти. У лінії "Брайт" куховарська книга відображена в опції "Кулінарний гід".
Компанія KÜPPERSBUSCH бере участь у конкурсах дизайну з 1993 року. У статті наведено лише частину із 39 нагород за дизайн
Японською це означає «супер обігрів».
Завдяки системі повітрообміну повітря з приміщення ефективно видаляється і замінюється свіжим. Режим витяжки та подачі свіжого повітря може використовуватися як з режимами охолодження/нагріву, так і для повітрообміну.
Перевага інвенторної системи з кількома внутрішніми блоками