пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Купити кондиціонер, встановити кондиціонер, що може бути простіше? Купити кондиціонер, встановити кондиціонер, що може бути простіше?
05.03.2015

Кондиціонери в будинку досі вважаються символом спроможності господарів – використовувати цей прилад у побутових цілях тривалий час вважалося ознакою буржуазності.

Шокове охолодження та шокове заморожування - гарантія свіжості Шокове охолодження та шокове заморожування - гарантія свіжості
18.03.2015

Шокове охолодження – швидке зниження температури продукту чи страви до +3ºC чи нижче у спеціальному холодильному устаткуванні – бласт-чиллері (шафі шокового охолодження). Шокова заморозка передбачає швидке заморожування продукту або страви шляхом зниження його температури до -18ºC або нижче у шок-фризері (шафі шокової заморозки).

Проблеми з пивом: багато піни, мало піни, сторонній присмак Проблеми з пивом: багато піни, мало піни, сторонній присмак
28.05.2019

Бар або ресторан з пивом на розлив забезпечуватимуть ваших гостей і клієнтів хорошим пивом, а все – гарним прибутком лише поки обладнання для продажу пива буде в повному порядку і працездатне. У деяких випадках доводиться бачити, що пиво з крана занадто сильно піниться або навпаки, майже повністю позбавлене піни та бульбашок.

Печі для піци Печі для піци
05.03.2015

Традиційні піцерії, ресторани великих мереж та невеликі приватні кухні маленьких сучасних піцерій потребують різних типів кухонного обладнання. У кожному з цих типів закладів HoReCa використовуються різні типи комерційних печей для піци відповідно до вимог їх концепцій та їхньої клієнтури.

Догляд за наплитним посудом Догляд за наплитним посудом
05.03.2015

Різний наплитний посуд вимагає різного догляду в залежності від матеріалу, з якого він виготовлений. На професійній кухні зазвичай використовується наплитний посуд з нержавіючої сталі, алюмінію та чавуну.

Вибір столових приладів Вибір столових приладів
05.03.2015

Сервірування столу не обійдеться без необхідних столових приладів. Що б ви не готували для відвідувачів вашого ресторану - романтична вечеря, легкий сніданок, обід, бізнес-ланч або офіційний банкет - у будь-якому випадку той чи інший комплект столових приладів необхідний.

Вибір одноразового переносного контейнера для їжі Вибір одноразового переносного контейнера для їжі
05.03.2015

Більшість ресторанів, магазинів та інших закладів громадського харчування, в яких відвідувачам надається можливість винесення страв, використовують для цього одноразові переносні контейнери. Якщо ви хочете купити одноразові контейнери для страв на винос, то при цьому необхідно враховувати такі характеристики, як склад матеріалу, розмір та конструкція.

Одноразовий посуд для кейтерингу Одноразовий посуд для кейтерингу
30.01.2015

Якщо з тих чи інших причин для обслуговування не може використовуватися багаторазовий посуд з порцеляни або інших матеріалів, можна застосовувати посуд із пластику, паперу, пінопласту та навіть біопластику. Одноразовий посуд використовується для подачі страв у багатьох фастфудах, точках швидкого харчування та для кейтерингу – організації виїзних заходів, у т.ч. пікніків, банкетів на природі та ін.

Барне скло Барне скло
17.03.2015

Барне скло дуже різноманітне оскільки в барах подають різні напої. Існує безліч типів кухлів, келихів, фужерів та іншого посуду для кожного з напоїв. Від форми келиха залежить, з якими смаковими рецепторами стикається напій насамперед.

Інвентар для миття підлоги ресторану, готелю, магазину Інвентар для миття підлоги ресторану, готелю, магазину
05.03.2015

Прибирання підлоги приміщень підприємств громадського харчування потребує набору інструментів, які завжди мають бути під рукою. У цій статті наводиться приблизний перелік клінінгового інвентарю для миття підлоги, який необхідно придбати, та витратних матеріалів для нього.

Нейтральне обладнання для ресторану Нейтральне обладнання для ресторану
29.08.2018

Нейтральне устаткування приймає він основне навантаження під час роботи магазину чи підприємства комунального харчування. Від грамотного вибору нейтрального обладнання залежить не тільки якість приготовленої їжі та швидкість її приготування, а й імідж ресторану чи кафе.

Вибір та купівля професійного водогрійного обладнання Вибір та купівля професійного водогрійного обладнання
18.03.2015

При виборі професійного водогрійного обладнання для кухні ресторану або кафе (водонагрівач, чаєраздатчик і кава-роздавальник) слід орієнтуватися, перш за все, на його обсяг його бака та продуктивність.