Як зазначають фахівці, шоколадний фонтан – це одночасно ексклюзивний десерт, чудове шоу, чудовий сюрприз, оригінальний весільний «живий торт».
Макаронні вироби (іноді просто макарони, паста) - вироби з тіста (зазвичай з пшеничного борошна з водою), становлять невід'ємну частину раціону багатьох верств населення. Не можна не згадати про Італію, яка дарувала світу найкращі рецепти макаронних виробів та страв із них.
Замовити собі смачний молочний коктейль можна в кафе, барі або в хорошому ресторані (саме у хорошому, тому що у закладі середньої руки краще обмежитися апельсиновим фрешем)
Грилі - саламандра ідеально підходять для остаточного приготування та кольорування м'яса та риби, страв з розплавленим сиром, а також для надання завершального акценту продуктам при жарінні та варінні у вигляді апетитної скоринки.
Для привабливого та видовищного охолодження, демонстрації та продажу різних напоїв призначені сокоохолоджувачі. На ринку професійного обладнання для підприємств громадського харчування представлені сокоохолоджувачі різних виробників.
Ринок торгового холодильного обладнання представляє структуру, що швидко розвивається. В останні роки особливо інтенсивно зростає ринок морозильних скриньок - обладнання, що поєднує в собі функції зберігання та демонстрації заморожених продуктів.
Як скоротити втрати сировини? Це питання намагаються вирішувати на виробництвах по-різному: заморожують, піддають тепловій обробці, консервують та ін. Найпередовіші виробники вакуумують!
Млинці – затребуваний формат на фуд-кортах. Залежно від масштабу торгового центру на його фуд-корті в середньому розміщується 10-15 операторів фаст-фуду. Практика показує, що більше операторів фаст-фуду представлено на фуд-корті, то вище привабливість ресторанного дворика (фуд-корту) для відвідувачів.
Для зменшення витрати дріжджів та покращення смакових властивостей виробу дріжджі перед замісом безопарного тіста зазвичай активують. Початкова температура тесту 29-31 ° С, тривалість бродіння 2,5-3 год.
З моменту свого створення морозильні скрині стали невід'ємною частиною продуктового магазину будь-якого формату, будь то величезний торговий центр або маленький намет. Без морозильних скринь неможливо уявити вуличну торгову точку, що реалізує морозиво та прохолодні напої.
Один пароконвектомат здатний замінити одразу кілька видів обладнання: плиту, смажку, конвекційну піч, сковороду, що перекидається, травний котел, фритюрницю та ін. Це воістину "піч-оркестр"
Виробництво посудомийних машин досягло великих успіхів. Постійно додаються нові функції для забезпечення якості, надійності тощо. Але якщо машина не міститься належним чином, то всі ці інженерні вдосконалення не допоможуть.