пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Шоколадний фонтан Шоколадний фонтан
05.05.2017

Як зазначають фахівці, шоколадний фонтан – це одночасно ексклюзивний десерт, чудове шоу, чудовий сюрприз, оригінальний весільний «живий торт».

Свіжі макарони Свіжі макарони
10.05.2017

Макаронні вироби (іноді просто макарони, паста) - вироби з тіста (зазвичай з пшеничного борошна з водою), становлять невід'ємну частину раціону багатьох верств населення. Не можна не згадати про Італію, яка дарувала світу найкращі рецепти макаронних виробів та страв із них.

Молочний, смачний, прохолодний. Молочний, смачний, прохолодний.
05.05.2017

Замовити собі смачний молочний коктейль можна в кафе, барі або в хорошому ресторані (саме у хорошому, тому що у закладі середньої руки краще обмежитися апельсиновим фрешем)

Грилі - саламандра - універсальне та компактне обладнання Грилі - саламандра - універсальне та компактне обладнання
27.04.2017

Грилі - саламандра ідеально підходять для остаточного приготування та кольорування м'яса та риби, страв з розплавленим сиром, а також для надання завершального акценту продуктам при жарінні та варінні у вигляді апетитної скоринки.

Сокоохолоджувачі та гранітори – незамінні помічники у літній сезон Сокоохолоджувачі та гранітори – незамінні помічники у літній сезон
27.04.2017

Для привабливого та видовищного охолодження, демонстрації та продажу різних напоїв призначені сокоохолоджувачі. На ринку професійного обладнання для підприємств громадського харчування представлені сокоохолоджувачі різних виробників.

Огляд ринку морозильних скринь Огляд ринку морозильних скринь
27.04.2017

Ринок торгового холодильного обладнання представляє структуру, що швидко розвивається. В останні роки особливо інтенсивно зростає ринок морозильних скриньок - обладнання, що поєднує в собі функції зберігання та демонстрації заморожених продуктів.

Вакуумне обладнання Euromatic. Космічний вакуум для земних продуктів! Фабрикам-кухням присвячується! Вакуумне обладнання Euromatic. Космічний вакуум для земних продуктів! Фабрикам-кухням присвячується!
18.02.2015

Як скоротити втрати сировини? Це питання намагаються вирішувати на виробництвах по-різному: заморожують, піддають тепловій обробці, консервують та ін. Найпередовіші виробники вакуумують!

Млинці – затребуваний формат на фуд-кортах Млинці – затребуваний формат на фуд-кортах
18.02.2015

Млинці – затребуваний формат на фуд-кортах. Залежно від масштабу торгового центру на його фуд-корті в середньому розміщується 10-15 операторів фаст-фуду. Практика показує, що більше операторів фаст-фуду представлено на фуд-корті, то вище привабливість ресторанного дворика (фуд-корту) для відвідувачів.

Суть однофазного замісу Суть однофазного замісу
04.03.2015

Для зменшення витрати дріжджів та покращення смакових властивостей виробу дріжджі перед замісом безопарного тіста зазвичай активують. Початкова температура тесту 29-31 ° С, тривалість бродіння 2,5-3 год.

Як вибрати морозильну скриню? Як вибрати морозильну скриню?
18.02.2015

З моменту свого створення морозильні скрині стали невід'ємною частиною продуктового магазину будь-якого формату, будь то величезний торговий центр або маленький намет. Без морозильних скринь неможливо уявити вуличну торгову точку, що реалізує морозиво та прохолодні напої.

Особливості вибору та використання пароконвектоматів Особливості вибору та використання пароконвектоматів
18.02.2015

Один пароконвектомат здатний замінити одразу кілька видів обладнання: плиту, смажку, конвекційну піч, сковороду, що перекидається, травний котел, фритюрницю та ін. Це воістину "піч-оркестр"

Основні поради щодо придбання та використання посудомийних машин. Основні поради щодо придбання та використання посудомийних машин.
18.02.2015

Виробництво посудомийних машин досягло великих успіхів. Постійно додаються нові функції для забезпечення якості, надійності тощо. Але якщо машина не міститься належним чином, то всі ці інженерні вдосконалення не допоможуть.