пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Як вибрати блендер Як вибрати блендер
24.04.2017

Перш за все слід зрозуміти, для яких завдань купується блендер, як часто він буде використовуватися, скільки циклів змішування буде проводитися за раз, де він перебуватиме, а також, хто ним користуватиметься. Далі ми познайомимо вас із деякими порадами, які будуть корисні при виборі блендера.

Професійне побутове обладнання Професійне побутове обладнання
24.04.2017

Професійна побутова техніка випускається багатьма компаніями як відомими на ринку побутової техніки для домашнього використання, так і фірмами, що спеціалізуються тільки на виробництві професійної техніки.

Марміт - Обладнання Для Ресторанів Марміт - Обладнання Для Ресторанів
25.04.2017

Марміт – професійне теплове обладнання для підприємств громадського харчування. Марміти призначені для короткочасного підтримання готових страв у нагрітому стані. Існує безліч різновидів мармітів.

Холодильне обладнання в барі та ресторані Холодильне обладнання в барі та ресторані
25.04.2017

Холодильне обладнання для барів та ресторанів – це найважливіша складова будь-якого подібного закладу та від правильного його вибору, розміщення та експлуатації багато в чому залежатиме успіх роботи персоналу та рівень сервісу для клієнтів.

Торговельне холодильне обладнання Торговельне холодильне обладнання
25.04.2017

Коли Ви плануєте відкрити продуктовий магазин, який продаватиме м'ясомолочні продукти, рибу та інший товар, що швидко псується, Ви неодмінно замислитеся про купівлю торгового холодильного обладнання.

Як правильно заморозити рибу Як правильно заморозити рибу
25.04.2017

Специфіка заморожування риби обумовлена ​​тим, що в тканинах риби міститься значна частина води, яка при правильному заморожуванні сприяє тривалому зберіганню риби та морських продуктів. Температура зберігання мороженої риби становить -18 градусів.

Що таке міксер? Що таке міксер?
25.04.2017

Міксер – обладнання, призначене для замішування та збивання кондитерських мас: кремів (білкового, заварного, масляного тощо), суфле, мусів, бісквітного, пісочного, дріжджового (з високою вологістю), млинцевого, заварного тіста.

Чим відрізняється кавоварка від кавоварки? Чим відрізняється кавоварка від кавоварки?
25.04.2017

Любителів розчинної кави принципова різниця між кавоваркою та кавоваркою хвилює в останню чергу. Навряд вони взагалі такими запитаннями ставляться. Адже все, що потрібно для приготування розчинної кави - це кавовий порошок або гранули, окріп та чашка з ложкою.

Пакувальне обладнання Reepack - чудове самопочуття вашого продукту Пакувальне обладнання Reepack - чудове самопочуття вашого продукту
05.09.2018

Збереження свіжості продукту, привабливий зовнішній вигляд, збільшення терміну зберігання при мінімізації вимог до умов зберігання, підвищення гнучкості управління товарним запасом, зниження транспортних витрат, мінімізація збільшення собівартості продукту

Готуємо у супермаркеті Готуємо у супермаркеті
31.07.2018

Тема власних виробництв при супермаркетах та ресторанах вже неодноразово порушувалася на сторінках профільних видань компаніями, що оснащують об'єкти торгівлі та громадського харчування.

Винні кімнати Винні кімнати
05.09.2018

Букет вина і насолода, що отримується від нього, залежать не тільки від його вихідної якості, але і від умов зберігання і температури при споживанні. Якісне вино є джерелом натхнення та гарного настрою, якщо воно правильно зберігалося і використовується при оптимальній для цього сорту температурі.

Winterhalter розвінчує міфи. Вся правда про миття склянок Winterhalter розвінчує міфи. Вся правда про миття склянок
27.04.2017

Будь-який процес чищення або миття для досягнення ідеального результату вимагає поєднання чотирьох факторів: температури миючого розчину, часу миття, механічного впливу та хімічних речовин.