Перш за все слід зрозуміти, для яких завдань купується блендер, як часто він буде використовуватися, скільки циклів змішування буде проводитися за раз, де він перебуватиме, а також, хто ним користуватиметься. Далі ми познайомимо вас із деякими порадами, які будуть корисні при виборі блендера.
Професійна побутова техніка випускається багатьма компаніями як відомими на ринку побутової техніки для домашнього використання, так і фірмами, що спеціалізуються тільки на виробництві професійної техніки.
Марміт – професійне теплове обладнання для підприємств громадського харчування. Марміти призначені для короткочасного підтримання готових страв у нагрітому стані. Існує безліч різновидів мармітів.
Холодильне обладнання для барів та ресторанів – це найважливіша складова будь-якого подібного закладу та від правильного його вибору, розміщення та експлуатації багато в чому залежатиме успіх роботи персоналу та рівень сервісу для клієнтів.
Коли Ви плануєте відкрити продуктовий магазин, який продаватиме м'ясомолочні продукти, рибу та інший товар, що швидко псується, Ви неодмінно замислитеся про купівлю торгового холодильного обладнання.
Специфіка заморожування риби обумовлена тим, що в тканинах риби міститься значна частина води, яка при правильному заморожуванні сприяє тривалому зберіганню риби та морських продуктів. Температура зберігання мороженої риби становить -18 градусів.
Міксер – обладнання, призначене для замішування та збивання кондитерських мас: кремів (білкового, заварного, масляного тощо), суфле, мусів, бісквітного, пісочного, дріжджового (з високою вологістю), млинцевого, заварного тіста.
Любителів розчинної кави принципова різниця між кавоваркою та кавоваркою хвилює в останню чергу. Навряд вони взагалі такими запитаннями ставляться. Адже все, що потрібно для приготування розчинної кави - це кавовий порошок або гранули, окріп та чашка з ложкою.
Збереження свіжості продукту, привабливий зовнішній вигляд, збільшення терміну зберігання при мінімізації вимог до умов зберігання, підвищення гнучкості управління товарним запасом, зниження транспортних витрат, мінімізація збільшення собівартості продукту
Тема власних виробництв при супермаркетах та ресторанах вже неодноразово порушувалася на сторінках профільних видань компаніями, що оснащують об'єкти торгівлі та громадського харчування.
Букет вина і насолода, що отримується від нього, залежать не тільки від його вихідної якості, але і від умов зберігання і температури при споживанні. Якісне вино є джерелом натхнення та гарного настрою, якщо воно правильно зберігалося і використовується при оптимальній для цього сорту температурі.
Будь-який процес чищення або миття для досягнення ідеального результату вимагає поєднання чотирьох факторів: температури миючого розчину, часу миття, механічного впливу та хімічних речовин.