R404A - навколоазеотропна суміш R125, R143a і R134a (44/52/4 маса-%). R404A, як і R507, був розроблений як замінна речовина для R502. Він застосовується переважно у виробничому холоді при температурах випаровування між –50 та –20°C.
Холодоагент R12. Дифтордихлорметан відноситься до групи ХФЗ (CFC). Характеризується високим потенціалом руйнування озону (ODP = 1) та великим потенціалом глобального потепління (GWP = 8500). Безбарвний газ зі специфічним запахом, у 4,18 рази важчий за повітря.
Найбільш незамінним (але найчастіше замінним) елементом сучасної кухні є стандартні гастрономічні ємності. Це цільнотягнуті лотки для приготування та зберігання харчових продуктів. Стандартні розміри, можливість швидкої заміни, низька вартість та простота обговорення значно спрощує роботу на кухні, а їхня прямокутна
Поліуретан відноситься до конструкційних матеріалів (КМ), механічні властивості поліуретану дають можливість використовувати його в деталях машин і механізмів, що піддаються силовим навантаженням. До цього виду промислових матеріалів пред'являються дуже серйозні вимоги з погляду опірності впливу агресивного довкілля.
У чому різниця між різними сортами нержавіючої сталі (304, 430, 220 тощо)? Що означають різні номери маркування (18/8, 18/10, 18/0 тощо)? Нас часто про це запитують, тому ми вирішили написати невелику статтю, присвячену харчовій нержавіючій сталі.
Для утилізації одноразових предметів у 1988 році ОПП було розроблено систему маркування для всіх видів пластику та ідентифікаційні коди.
ASTM International (American Society for Testing and Materials) – американська міжнародна добровільна організація, яка розробляє та видає стандарти для матеріалів, продуктів, систем та послуг.
Лінія TECNO65 пропонує технологію та ефективність, при невеликих габаритних розмірах. Дозволяє раціонально організувати роботу на кухні, тому що для кожного виду приготування вона пропонує обладнання, створене спеціально для забезпечення найкращих професійних результатів.
TECNO70 ідеально підходить для готелів, ресторанів, барів, їдалень з гарячим столом та їдалень самообслуговування: зі своїми численними специфічними функціями придатними для різних типологій кухні TECNO70 є найкращим інструментом для шеф-кухаря
Теплова лінія TECNO90 - це професійне обладнання для приготування, розроблене з максимальною увагою до кожної деталі для найкращої функціональності, естетики та безпеки. Якість виконання та функціональність задовольнить найвибагливіших професійних кухарів.
Під час звичайного заморожування всі молекули води перетворюються на кристали, і чим швидше процес заморожування, тим меншого розміру ці кристали.
На апаратах Zumoval сік, що віджимається, не стикається зі шкіркою плоду, що виключає попадання в сік пилу і ефірних олій, що містяться в шкірці цитрусових.