Під торговою маркою Zanussi Professional випускається три лінійки пароконвектоматів та дві лінійки конвекційних печей. Пароконвектомати представлені лінійками EasySteamPlus, EasySteam та EasyPlusT, а конвекційні печі – EasyPlus та FCF.
Пароконвектомати замислювалися як універсальні апарати для приготування різних страв, що знайшло відображення в назві. Таким чином, пароконвектомат перетворено на «кулінарний центр» професійної кухні.
Компанія Electrolux випускає кілька лінійок бойлерних пароконвектоматів та конвекційних печей. Пароконвектомати представлені електричними та газовими лінійками air-o-steam та air-o-steam Touchline, конвекційні печі – лінійками air-o-convect та Touchline.
Пароконвектомат – це універсальне теплове обладнання, яке поєднує дві технології обробки їжі – за допомогою пари та конвекції. Це дозволяє готувати продукти в різних режимах. Пароконвектомат може замінити відразу кілька видів теплового обладнання та теплової обробки - приготування на пару, смаження, бланшування та ін.
RATIONAL є перевіреним помічником на професійній кухні. Це пароконвектомат із штучним інтелектом. За допомогою його Ви заощаджуєте час, енергію та відповідно гроші.
Що ж відрізняє RATIONAL від інших пароконвекційних печей? Відповідь проста: Відмінність ховається в деталях. У цій статті дізнаєтеся більш конкретну інформацію про кожну з них.
Finishing – це унікальний режим розігріву, який забезпечить стравам первинну свіжість та соковитість. З цією системою Ви забудете про поспіх на кухні. Завдяки ньому Ви зможете готувати їжу тоді, коли це Вам буде зручно.
SelfCookingCenter від RATIONAL може працювати на Вас, у нічний час, без контролю та за Вашої відсутності. Вам залишається задати бажаний процес - жаріння, гасіння або варіння м'яса, а Ваш пароконвектомат - сам подбає, щоб готовий продукт вийшов соковитим і з підсмаженою скоринкою.
Режим «Змішане завантаження» дозволить Вам приготувати в ході одного завантаження різноманітні страви зі швидким їх обсмажуванням, на грилі або у фритюрі. Одним натисканням на кнопку Ви робите дуже соковиті всередині, але з рум'яною скоринкою зовні страви, а головне без додавання додаткової олії.
SelfCookingCenter допоможе Вам стати експертом з випікання! Все, що потрібно для цього – задати бажаний результат випікання.
Результат: висока якість, випікання з температурою продукту, рівномірне рум'янення, ідеальний м'якуш.
Приготовлені страви характеризуються високою якістю - так, як процес приготування відбувається у власному соку - продукт зберігає свої вітаміни і колір, виходить дуже соковитим і розкриває дивовижні смакові особливості.
Забудьте про окрему коптильну печі, тому що RATIONAL пропонує простий та економний апарат для копчення VARIO SMOKER у пароконвектоматі. Завдяки йому Ви зможете одночасно готувати страви та коптити продукти.