пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, пр-т Валерія Лобановського, 54
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Лід та льодогенератори для ресторану Лід та льодогенератори для ресторану
07.09.2022

Лід і льодогенератори використовуються в різних галузях. Кубиковий лід використовується в ресторанах для сервірування деяких страв, а також для подачі шампанського та охолодження багатьох напоїв. Лускатий та гранульований лід використовується для охолодження продуктів та страв у вітринах та приготування м'ясного фаршу. Для кожного виробництва використовується свій тип льоду та пристроїв для його виробництва.

Підбір конвеєрної посудомийної машини Підбір конвеєрної посудомийної машини
01.12.2025

Якщо для невеликого кафе або бару цілком достатньо невеликої посудомийної машини, яку зручно встановити поруч із раковиною, то для великого ресторану доведеться встановлювати потужну купольну машину.

Овочерізки Овочерізки
02.12.2025

Нарізка овочів та інших продуктів – одна з найбільш монотонних та трудомістких операцій на кухні. Спроби механізувати її робилися давно. Прообраз ручної овочерізки виник ще наприкінці 16 століття. Подібні пристрої використовуються і зараз, але, як правило, у домашніх кухнях, де не потрібно нарізати багато овочів.