Професійний куттер: що це таке та як його вибрати?
Професійний куттер: що це таке та як його вибрати?
04.01.2022
Лід та льодогенератори для ресторану
Лід та льодогенератори для ресторану
07.09.2022
Лід і льодогенератори використовуються в різних галузях. Кубиковий лід використовується в ресторанах для сервірування деяких страв, а також для подачі шампанського та охолодження багатьох напоїв. Лускатий та гранульований лід використовується для охолодження продуктів та страв у вітринах та приготування м'ясного фаршу. Для кожного виробництва використовується свій тип льоду та пристроїв для його виробництва.
Все про жаркову поверхню для професійного та побутового використання
Все про жаркову поверхню для професійного та побутового використання
29.08.2025
Настільна холодильна вітрина: поради щодо вибору
Настільна холодильна вітрина: поради щодо вибору
29.08.2025