пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Огляд колекцій кришталевого посуду Nachtmann Огляд колекцій кришталевого посуду Nachtmann
30.08.2018

Nachtmann – німецька компанія з значним досвідом та давніми традиціями. Стильні колекції, які не можуть залишити байдужими, їхня краса підкорює. Відмінними рисами Нахтмана є властиві йому прозорість, яка зберігається тривалий час, звичайно ж блиск і неповторний дзвін кришталю, а також ідеальне оздоблення. Кришталева продукція Nachtmann – зробить сервірування столу просто королівським.

Правильне виправлення та заточування професійних ножів Правильне виправлення та заточування професійних ножів
31.08.2018

Чому кухонні ножі ARCOS найкраще?
Інструменти для виправлення та заточування ножів.
Як правильно правити та ув'язнити професійні ножі.

Скляний посуд Durobor. Огляд та порівняння серій Скляний посуд Durobor. Огляд та порівняння серій
01.12.2015

У цій статті наочно представлений весь посуд для напоїв Durobor у всій його різноманітності колекцій та цільового призначення.

Колекції барного скла Krosno Колекції барного скла Krosno
01.12.2015

Польська компанія Krosno пропонує найширший асортимент барного та ресторанного скла для професійного сервірування.

Пароконвектомати серії ChefTop Mind.Maps™ та Bakertop Mind.Maps™ Пароконвектомати серії ChefTop Mind.Maps™ та Bakertop Mind.Maps™
31.08.2018

Компанія Unox розпочала серійне виробництво інтелектуальних пароконвектоматів для гастрономії ChefTop Mind.Maps™ та для випічки BakerTop Mind.Maps™.

Технологія SlowTop – повільне приготування їжі Технологія SlowTop – повільне приготування їжі
05.09.2018

Ідеальний метод повільного приготування їжі SlowTop від компанії Unox дозволяє чудово готувати продукти при низькій температурі.

Tecfrigo Spa - елітне обладнання для ресторанів, барів та магазинів Tecfrigo Spa - елітне обладнання для ресторанів, барів та магазинів
16.03.2015

Асортименти продукції компанії Tecfrigo представлені групами обладнання: шведські столи, вітрини для зберігання кулінарних та кондитерських виробів, винні шафи.

Обладнання Angelo Po для демонстраційних залів: салат-бари та лінії роздачі Обладнання Angelo Po для демонстраційних залів: салат-бари та лінії роздачі
04.04.2017

Компанія Angelo Po випускає кілька лінійок демонстраційного обладнання для гастрономічних страв - салат-бари Ocean, пристінні комоди, що охолоджуються, і салат-бари Algor, острівні салат-бари Globus, відкриті острівні салат-бари Beach Line. Лінії роздачі є лінійкою Drop-in line.

Марміти: використання та виробники Марміти: використання та виробники
22.08.2018

Для короткочасного зберігання готових страв та гарячих напоїв до закладів громадського харчування використовуються марміти. Вони можуть встановлюватися на лінії роздачі, на кухні або безпосередньо в торговому залі.

Професійні посудомийні машини Krupps Професійні посудомийні машини Krupps
04.04.2017

Компанія Krupps спеціалізується на розробці професійних посудомийних машин високої надійності та продуктивності. В даний час компанія випускає шість ліній професійних посудомийних машин.

Теплові вітрини, мости та поверхні Теплові вітрини, мости та поверхні
04.04.2017

Теплові вітрини, мости та поверхні використовують практично скрізь, де відвідувачам пропонують гарячі страви чи свіжу випічку – у кафе, барах, ресторанах, фаст-фудах, піцеріях, магазинах, супермаркетах, їдальнях, на виїзних заходах чи банкетах. Список страв та продуктів, які можна зберігати у вітринах, практично необмежений – булочки, круасани, піца, чебуреки, шарики, кури гриль, хот-доги, гарячі бутерброди, попкорн, гамбургери, чіпси, м'ясні закуски тощо.

Мікрохвильові печі: конструкція, принцип роботи, вибір та виробники Мікрохвильові печі: конструкція, принцип роботи, вибір та виробники
04.04.2017

Мікрохвильові печі використовуються на кухні закладів швидкого харчування для швидкого розігріву, приготування та розморожування продуктів та готових страв.