Nachtmann – німецька компанія з значним досвідом та давніми традиціями. Стильні колекції, які не можуть залишити байдужими, їхня краса підкорює. Відмінними рисами Нахтмана є властиві йому прозорість, яка зберігається тривалий час, звичайно ж блиск і неповторний дзвін кришталю, а також ідеальне оздоблення. Кришталева продукція Nachtmann – зробить сервірування столу просто королівським.
Чому кухонні ножі ARCOS найкраще?
Інструменти для виправлення та заточування ножів.
Як правильно правити та ув'язнити професійні ножі.
У цій статті наочно представлений весь посуд для напоїв Durobor у всій його різноманітності колекцій та цільового призначення.
Польська компанія Krosno пропонує найширший асортимент барного та ресторанного скла для професійного сервірування.
Компанія Unox розпочала серійне виробництво інтелектуальних пароконвектоматів для гастрономії ChefTop Mind.Maps™ та для випічки BakerTop Mind.Maps™.
Ідеальний метод повільного приготування їжі SlowTop від компанії Unox дозволяє чудово готувати продукти при низькій температурі.
Асортименти продукції компанії Tecfrigo представлені групами обладнання: шведські столи, вітрини для зберігання кулінарних та кондитерських виробів, винні шафи.
Компанія Angelo Po випускає кілька лінійок демонстраційного обладнання для гастрономічних страв - салат-бари Ocean, пристінні комоди, що охолоджуються, і салат-бари Algor, острівні салат-бари Globus, відкриті острівні салат-бари Beach Line. Лінії роздачі є лінійкою Drop-in line.
Для короткочасного зберігання готових страв та гарячих напоїв до закладів громадського харчування використовуються марміти. Вони можуть встановлюватися на лінії роздачі, на кухні або безпосередньо в торговому залі.
Компанія Krupps спеціалізується на розробці професійних посудомийних машин високої надійності та продуктивності. В даний час компанія випускає шість ліній професійних посудомийних машин.
Теплові вітрини, мости та поверхні використовують практично скрізь, де відвідувачам пропонують гарячі страви чи свіжу випічку – у кафе, барах, ресторанах, фаст-фудах, піцеріях, магазинах, супермаркетах, їдальнях, на виїзних заходах чи банкетах. Список страв та продуктів, які можна зберігати у вітринах, практично необмежений – булочки, круасани, піца, чебуреки, шарики, кури гриль, хот-доги, гарячі бутерброди, попкорн, гамбургери, чіпси, м'ясні закуски тощо.
Мікрохвильові печі використовуються на кухні закладів швидкого харчування для швидкого розігріву, приготування та розморожування продуктів та готових страв.