пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Устаткування Sirman для ресторанів Устаткування Sirman для ресторанів
30.08.2018

Для ресторанів компанія Sirman розробила та випускає овочерізки, куттери, м'ясорубки, блендери (занурювальні міксери), картоплечистки, терки для сиру та шафи шокової заморозки. Нижче наведено перелік та опис лінійок та моделей цього обладнання. У ресторанах та інших підприємствах комунального харчування застосовуються також слайсери Sirman, яким присвячена окрема стаття.

Вафельниці: види, вибір, бренди та виробники Вафельниці: види, вибір, бренди та виробники
18.03.2015

Вафельниці дозволяють готувати різні вироби з тіста, від повітряних бельгійських вафель до різних заготовок для кондитерських виробів - кошиків і склянок під фрукти, морозиво або крем, а також бісквітну основу для тістечок.

Супники: виробники та застосування Супники: виробники та застосування
04.04.2017

Супник служить для короткострокового зберігання перших страв - бульйонів, борщів, юшки, розсольника, грибних, овочевих та солодких супів.

Професійна рисоварка Професійна рисоварка
05.09.2018

Рисоварка - незамінний атрибут будь-якого ресторану східної кухні. У ній рис не підгоряє, зберігає свої корисні властивості та виходить смачним та розсипчастим. Із такого рису легко сформувати суші, роли або приготувати гарнір для інших страв.

Макароноварки (паста-кукери) Макароноварки (паста-кукери)
29.08.2018

Макароноварки (паста-кукери) використовуються для відварювання виробів із тіста, у тому числі макаронів, від яких вони і отримали свою назву. У них можна готувати і гарнір, наприклад, рис, овочі, фрукти, яйця, сосиски та тефтелі.

Професійні млинці: пристрій, використання, вибір Професійні млинці: пристрій, використання, вибір
04.04.2017

Млинці – одна з національних страв української кухні, яка ніколи не втрачає своєї популярності. Традиційні млинці з медом, сиром або м'ясом, млинці-конвертики з варенням, ікрою, зеленню, овочами, грибами та іншими начинками – вони незмінно користуються попитом у закладах швидкого харчування. Приготувати по-справжньому смачні, рівномірно просмажені млинці у великій кількості допоможе професійна млинця.

Вибір сковороди Вибір сковороди
05.09.2018

При виборі сковороди необхідно орієнтуватися кілька основних критеріїв, серед яких - її потужність, функція регулювання нагріву (ручне чи автоматичне), матеріал робочої поверхні та її товщина, країна виробництва устаткування.

Професійні сковороди: види та використання Професійні сковороди: види та використання
04.04.2017

Сковорода – незамінне обладнання для будь-якої професійної кухні. Вона призначена для смаження, гасіння, запікання, пасування, приготування рагу та приготування продуктів на пару. Хороша сковорода не лише полегшить роботу кухареві, а й покращить якість будь-якої страви.

Як вибрати фритюрницю Як вибрати фритюрницю
04.04.2017

Якщо Ви хочете купити професійну фритюрницю, слід орієнтуватись на кілька основних характеристик. Звичайно, з урахуванням того, які засоби Ви маєте.

Фритюрниці Фритюрниці
04.04.2017

Страви, приготовлені у фритюрі, вже встигли стати невід'ємною частиною меню фаст-фудів, ресторанів та кафе. Готувати таким чином можна не тільки звичну картоплю фрі, а й птицю, овочі, м'ясо, рибу, вироби з тіста та деякі фрукти. Для цього використовуються професійні фритюрниці.

Конвекційні печі Unox Конвекційні печі Unox
04.04.2017

Конвекційні печі Unox застосовуються для випікання кондитерських та хлібобулочних виробів. У них використовуються самі (не всі) технології, що і в пароконвектоматах Unox лінійок Lux.

Конвекційна піч Конвекційна піч
04.04.2017

Конвекційна піч забезпечує рівномірне пропікання продуктів завдяки циркуляції гарячого повітря. Конвекційна піч була винайдена американським інженером Вільямом Максоном у середині сорокових для швидкого розігріву та приготування страв. Перша стаття, що описує цей винахід, з'явилася у червневому номері журналу Popular Science за 1945 рік. У статті наголошувалося на основній перевагі конвекційної печі Максона – здатність розігріти заздалегідь приготовлені та заморожені страви протягом 15 хвилин для швидкого сервірування столу.