Компанія Angelo Po створила ряд лінійок обладнання для шокового заморожування та холодного зберігання, врахувавши зауваження та побажання шеф-кухарів. Для вдосконалення технології швидкого охолодження та зберігання продуктів та страв за низьких температур у цих лінійках були реалізовані інновації, що полегшили його використання на професійній кухні та покращили якість страв.
Слайсери використовуються для швидкого та ефективного нарізування різних гастрономічних товарів (ковбаси, сиру, хлібобулочних виробів), а також м'яса, риби та фруктів.
Вважається, що подавати страви до столу потрібно в посуді певної температури. Тоді вони довго залишаються гарячими та повністю зберігають свої смакові якості. Нагріти посуд до необхідної температури допоможе спеціальний пристрій - підігрівач чашок, тарілок та чайних ложок.
Колись копчення було одним із найпоширеніших способів приготування м'ясних та рибних продуктів тривалого зберігання. У багатьох господарствах різних країн досі можна зустріти коптильні – споруди, що окремо стоять, у яких коптили ковбаси та стегенця наші предки.
Компанія Angelo Po випускає лінійку пароконвектоматів CombiStar FX та дві моделі компактних пароконвектоматів FM. Це багатофункціональні моделі високого класу з найсучаснішими технологіями.
Основною перевагою газових плит перед електричними є порівняльна дешевизна джерела енергії – газу. Крім того, газова конфорка, на відміну від "млинця" електроплити, відразу ж починаючи нагрівати посуд, що скорочує час приготування.
Попкорн незмінно має попит на будь-яких розважальних заходах. Його одержують, нагріваючи зерна кукурудзи у спеціальних пристроях – апаратах для виробництва попкорну.
Гаряча шафа – практично універсальне теплове обладнання для будь-якої професійної кухні. Він дозволяє готувати різноманітні м'ясні, рибні та овочеві страви, розігрівати напівфабрикати та випікати хлібобулочні та кондитерські вироби.
Для приготування супів, соусів, бульйонів, варіння овочів, компотів, киселів та підігріву води у великих кількостях на підприємствах громадського харчування застосовують травні котли.
Заміс - найважливіша частина приготування тіста. Висока якість замісу вимагає рівномірного перемішування та розподілу всіх інгредієнтів, повного зволоження всіх частинок борошна та інших сухих інгредієнтів.
Тостери використовують для приготування та розігріву хлібобулочних виробів (піци, бутербродів, сендвічів, булочок, гамбургерів), а також різноманітних закусок.
Цукрова або солодка вата - улюблені ласощі і дітей, і дорослих. Приготувати її можна за допомогою спеціального апарату для виробництва цукрової вати.