пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Устаткування Angelo Po для шокового заморожування та холодного зберігання Устаткування Angelo Po для шокового заморожування та холодного зберігання
04.04.2017

Компанія Angelo Po створила ряд лінійок обладнання для шокового заморожування та холодного зберігання, врахувавши зауваження та побажання шеф-кухарів. Для вдосконалення технології швидкого охолодження та зберігання продуктів та страв за низьких температур у цих лінійках були реалізовані інновації, що полегшили його використання на професійній кухні та покращили якість страв.

Слайсери – принцип роботи, види та виробники Слайсери – принцип роботи, види та виробники
04.04.2017

Слайсери використовуються для швидкого та ефективного нарізування різних гастрономічних товарів (ковбаси, сиру, хлібобулочних виробів), а також м'яса, риби та фруктів.

Підігрівачі посуду: конструкція, види, виробники Підігрівачі посуду: конструкція, види, виробники
20.02.2015

Вважається, що подавати страви до столу потрібно в посуді певної температури. Тоді вони довго залишаються гарячими та повністю зберігають свої смакові якості. Нагріти посуд до необхідної температури допоможе спеціальний пристрій - підігрівач чашок, тарілок та чайних ложок.

Копчення та міні-коптильні Копчення та міні-коптильні
16.03.2015

Колись копчення було одним із найпоширеніших способів приготування м'ясних та рибних продуктів тривалого зберігання. У багатьох господарствах різних країн досі можна зустріти коптильні – споруди, що окремо стоять, у яких коптили ковбаси та стегенця наші предки.

Пароконвектомати Angelo Po: лінійка CombiStar FX та вбудовувані моделі Пароконвектомати Angelo Po: лінійка CombiStar FX та вбудовувані моделі
04.04.2017

Компанія Angelo Po випускає лінійку пароконвектоматів CombiStar FX та дві моделі компактних пароконвектоматів FM. Це багатофункціональні моделі високого класу з найсучаснішими технологіями.

Газові плити Газові плити
04.04.2017

Основною перевагою газових плит перед електричними є порівняльна дешевизна джерела енергії – газу. Крім того, газова конфорка, на відміну від "млинця" електроплити, відразу ж починаючи нагрівати посуд, що скорочує час приготування.

Попкорн: вибір апарату для приготування, зерна та місця торгової точки Попкорн: вибір апарату для приготування, зерна та місця торгової точки
04.04.2017

Попкорн незмінно має попит на будь-яких розважальних заходах. Його одержують, нагріваючи зерна кукурудзи у спеціальних пристроях – апаратах для виробництва попкорну.

Спекотні та пекарські шафи: конструкція, особливості, види Спекотні та пекарські шафи: конструкція, особливості, види
28.08.2018

Гаряча шафа – практично універсальне теплове обладнання для будь-якої професійної кухні. Він дозволяє готувати різноманітні м'ясні, рибні та овочеві страви, розігрівати напівфабрикати та випікати хлібобулочні та кондитерські вироби.

Харчові котли: види та використання Харчові котли: види та використання
31.08.2018

Для приготування супів, соусів, бульйонів, варіння овочів, компотів, киселів та підігріву води у великих кількостях на підприємствах громадського харчування застосовують травні котли.

Міксер або тістоміс: що вибрати для замісу тіста? Міксер або тістоміс: що вибрати для замісу тіста?
29.08.2018

Заміс - найважливіша частина приготування тіста. Висока якість замісу вимагає рівномірного перемішування та розподілу всіх інгредієнтів, повного зволоження всіх частинок борошна та інших сухих інгредієнтів.

Професійні тостери Професійні тостери
04.04.2017

Тостери використовують для приготування та розігріву хлібобулочних виробів (піци, бутербродів, сендвічів, булочок, гамбургерів), а також різноманітних закусок.

Апарати для приготування цукрової вати: історія, принцип роботи та виробники Апарати для приготування цукрової вати: історія, принцип роботи та виробники
20.02.2015

Цукрова або солодка вата - улюблені ласощі і дітей, і дорослих. Приготувати її можна за допомогою спеціального апарату для виробництва цукрової вати.